Inspirerad av Lightspeed Champion skrev jag denna diktsamling på en dag av Keller Douglas

Den skrattande kavaljeren av Frans Hals

Den skrattande kavaljeren (1624) av Frans Hals

Läs Inspirerad av Lightspeed Champion skrev jag denna diktsamling på en dag här (klicka på flugan).

Den 15 februari 2011 publicerade Keller Douglas den naivistiska diktsviten Inspirerad av Lightspeed Champion skrev jag denna diktsamling på en dag. Med ungdomspatetik försöker han skildra livet för en exilsvensk i London under en dag. Lika mycket som det är en satir över temat ”den ensamme unge storstadsmannen” är det en pseudokritisk samhällsskildring och ett försök till poetik. Som titeln antyder skrevs verket på en dag och originalet publicerades på den mytomspunna modebloggen Jag är inte Andres Lokko – men jag önskar jag vore Jarvis Cocker.

Vi värdelösa ger ut en andra oreviderad utgåva med ett efterord av författaren.

Kommentarer inaktiverade.